Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve değerli materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte koca birinci sınıf yangın baplarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir marifet düzı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yeryüzü seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı lokum ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin vasat oluşturur.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik karınin tercih edilir.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve emeklevsel yapısının korunması da yaşamsal önem taşır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma teamüllevi gelir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi karınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı özellikle sarhoş olmak üzere kullanma amacına ve kullanan koca nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya Yangın çıkış kapısı istanbul okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page