Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir binası vardır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Mono blok gövde dokuması ekip sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yaraşır bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Esbak bünyelarda ve yangın merdiveni alanı elverişsiz Yangın Kapısı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Binalarda belli standartlarda taraf alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Gayrı yandan binaların hoppadak sadece her katlarından yangın merdivenlerine çıkan bir yangın kapısı evet da yangın bapları behemehâl olmalıdır. En az yargın merdivenleri derece önemli olan yangın bapları, yangın esnasında insanların hayata baştan merhaba dedikleri kapı olabilir. Bütün bu özen edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya gülmeyen bir tecrübe ve kalite müstelzim bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en birinci sınıf ve en deneyimli özen ve ürünü sunacak olan adres : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Yangın merdiveni eğer binanın ortamında konumlandırıldıysa bu durumda asayiş açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı minimal 90 an dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın anında merdivenin olduğu taksimme tütün geçişi olursa güç kaynağını binadaki yalıtım sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şenseı vardır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın Yayılmasını Denetleme Buyurmak: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının henüz lüks alanı etkilemesini sınırlar.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Report this wiki page